Чи можуть вони це зробити?

      
 

Перед святом Паски Ісус прийшов до учнів, підперезався рушником, і почав мити їхні ноги. Здивувалися учні цьому вчинку Учителя.
Симон Петро каже Йому:
- Ти, Господи, митимеш ноги мені?
І відповів Ісус:
- Коли я не вмию тебе, - ти не матимеш частки зо мною.
А ви можете уявити собі, щоб сьогочасні Лідери спроможні це зробити з людьми, які находяться навколо нас?
Янукович, який хоче почути кожного? Тимошенко, яка працює навіть тоді, коли ми всі спимо? Симоненко, який кинув власну дружину? Павличко, без якого Україна не була б незалежною? Лесь Танюк, який промучився у Верховній Раді стільки часу?
Я не знаю, як Ви, а я не можу. Не уявляю собі, щоб Павличко зліз із своїх висот і почав займатися справою свого ближнього, того, що живе із ним на одній вулиці. Або Янукович вийшов із свого палацу і почув нас, які йдуть, заклопотані, по вулиці повз нього. Чи Тимошенко, яка опріч себе нікого не чує, але вміє так файно говорити, знаходить такі потрібні всім слова, що люди вірять їй, та після них хутко займається своїми справами.
Хто з них може, як Ісус, віддати частку свого тіла чи душі людям? Оті 450 жеребчиків чи кобил? Чи наш урьяд, який з ранесенького ранку до пізнього вечора бреше не перебреше?
Ні, залишається чекати, коли народ висуне зі своїх лав нових лідерів, які підперезавшись, почнуть мити ноги усім, бо будуть часткою цього народу а не випинатися на котурни, щоб здійматися над ним у блакитній порожнечі.

2 Проголосовало
Автор имеет исключительное право на стихотворение. Перепечатка стихотворения без согласия автора запрещена и преследуется...
В можете поделиться ссылкой на материалы на сайтах и в социальных сетях!
  • © shevchenko :
  • Юмор
  • У стихотворения 1 331 читателей.
  • Комментариев: 0
  • 2016-11-26

Подборка стихотворений по теме Чи можуть вони це зробити? - Юмор. Краткое описания стихотворения Чи можуть вони це зробити? из рубрики Юмор : "І день іде, і ніч іде, і голову схопивши в руки, дивуєшся, чому не йде Апостол Правди та Науки?" Віталій Шевченко Проголосуйте за стихотворение: Чи можуть вони це зробити?

Стихотворения из раздела Юмор:
  • Шпигунська держава
  • Тсс! Нікому ні слова!
  • "Некошеной травой пробежать по полю..."
  • Про інтелигентів і партію. Юмор і сатира. Ванька відбив у секретаря парткому його жінку. Тепер, зрозуміло, секретар парткому люто ненавидить усіх інтелігентів, минулих, теперішніх і майбутніх.
  • "Вечной мужественности взмах..."
  • Письменник завжди тримає руку на пульсі. Я ж вже готовий письменник. І досвід в мене великий є, і знань потрібних теж багато. Можу вже писати! Віталій Шевченко
Юмор

 
  Добавление комментария
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail: