Летімо!

      
 

Летімо!
ІІ
Хочеться й нам за птахами
Високо злетіти,
Відцуратися брудного
Мерзенного світу.
У висоти неймовірні
Де Ліна й Шевченко,
Куди лише світло лине,
А внизу буденно.
Де філософи могутні,
А не дрібні люди,
Мов казки ті про майбутнє,
Де усі ми будем.
Міцно на землі я стоЮ,
Бо із неї сила,
Із життєвого постою
Виростають крила,
Щоб яскравіше сіяли
Злети того духу,
Щоб ми бачили і знали
З якої багнюки
Народились сила слова,
Німб над головою,
Щоб сіяла наша мова
В сонячнім просторі.
Хай душа зліта повище,
Й мислі та бажання,
То Тарас до неба кличе
В світлі дні весняні.
Шануйтеся, пишайтеся,
Високо летіте,
Бо ви внуки Дажбожії
І Орія діти.
10.03.17
1 Проголосовало
Автор имеет исключительное право на стихотворение. Перепечатка стихотворения без согласия автора запрещена и преследуется...
В можете поделиться ссылкой на материалы на сайтах и в социальных сетях!

Подборка стихотворений по теме Летімо! - Духовная поэзия. Краткое описания стихотворения Летімо! из рубрики Духовная поэзия : Хочеться і нам злетіти. Проголосуйте за стихотворение: Летімо!

Стихотворения из раздела Духовная поэзия: Духовная поэзия

 
  Добавление комментария
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail: