Дотик до Вічності

      
 

Подолання часу, звільнення від дійсності.

Позитивний, веселий, понадособовий і понадчасовий світ віри.
Герман Гессе.

Все що було,
Воно в мені лишилось,
Воно назавжди в вічність перейде,
Не промине,
А, розпустивши крила,
Майне туди,
Де ми усі зустрінемось,
Де будем разом, коли час мине –
Настане Вічність,
І постане Вирій.
Там будуть Бунін,
Грін і буде мама.
Чужих не буде,
Будуть всі свої.
Не буде хворих,
Немічних, убогих,
Бо там розлуки
Й гибелі нема.
Вони ідуть,
І сходяться спроквола,
І між собою
Тихо гомонять.
Нема часу,
І суєти немає,
І нікуди не треба поспішать.
Веселка душ,
Що грає-виграває,
Це наче пам’ять
З простором і часом
Вона буває часто не в ладах.
Вона нас тішить
Гріє-вигріває
І там і тут,
І завжди, і в цей час.
Ми будем молодими
І старими,
І мудрими,
Й наївними дітьми
За межа-, мета-
Фізикой Землі.
Це буде мить,
Але це буде вічність.
Там зникнуть разом
Віра і надія,
Бо все уже у світі відбулось.
Лишились неосяжні
Наче Мрія
І всеосяжні
Вічність і Любов.
07.06.18
2 Проголосовало
Автор имеет исключительное право на стихотворение. Перепечатка стихотворения без согласия автора запрещена и преследуется...
В можете поделиться ссылкой на материалы на сайтах и в социальных сетях!

Подборка стихотворений по теме Дотик до Вічності - Духовная поэзия. Краткое описания стихотворения Дотик до Вічності из рубрики Духовная поэзия : Подолання часу, звільнення від дійсності.

Позитивний, веселий, понадособовий і понадчасовий світ віри.
Герман Гессе.
Проголосуйте за стихотворение: Дотик до Вічності

Стихотворения из раздела Духовная поэзия:
  • Родительська субота
  • (поминальні суботи 11, 18, 25 березня цього року).
  • Вишиванка
  • Про сакральну суть вишиванки
  • Ювілей
  • Вірш-присвята. Ллється промінь, наче роки, літнім ранком крізь блакить...
Духовная поэзия

 
  Добавление комментария
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail: