Знаки Зодіаку

      
 

ОВЕН
Нестримна вогняна лавина
В Творіння підкидає дров,
Кипить, жбурляє Марса глину
На цеглу власних побудов.


ТЕЛЕЦЬ
Бентежить дух орбіта долі,
Шляхів небесних стільки в ній!
Але магічно і до болю
Тримає серце рай земний!


БЛИЗНЮКИ
Гармонії і протиріччя
Життєвих мрій, мистецьких муз,
В душі єдиній два обличчя
З’єднали Кастор і Полукс.


РАК
Чуттям єдиної родини
Селена огортає знов:
Сімейне коло, рідні стіни,
Життя, і сльози, і любов... 


ЛЕВ
Потужне сонце не згасає,
Промінням обіймає світ,
Й зерно любові проростає,
Й життя народжується плід.


ДІВА
Дочка Феміди соромлива,
Ревнителька моральних благ,
Зіркам сумлінно і дбайливо
Завжди підкаже вірний шлях.


ТЕРЕЗИ
Світобудови рівновага –
Тонких гармоній ювелір –
І красота – найвищє благо –
Дарують спокій, радість, мир.


СКОРПІОН
Життя – то щастя й болю гроно:
Або загинув, або пан...
Клекоче з відстані Плутону
Бажань прихованих вулкан.


СТРІЛЕЦЬ
Здолати прагне неможливе,
Безмежжя – бог, вирує світ...
Стрілу, яка у небо лине,
Не стримає земний магніт.


КОЗОРІГ
Суворий дух – Сатурну вдача –
Зірковий вправна хрест нести:
Не засміється, не заплаче,
А вперто йде до висоти!


ВОДОЛІЙ
Повітря рок по світу носить,
Але в падінь і злетів мить
Воно підтримки не попросить,
Само підтримати летить.


РИБИ
Цій таємниці не розкритись –
Нептун її ховає слід.
В ній струм жадання, ніжна пристрасть
І почуттів тендітний лід.

3 Проголосовало
Автор имеет исключительное право на стихотворение. Перепечатка стихотворения без согласия автора запрещена и преследуется...
В можете поделиться ссылкой на материалы на сайтах и в социальных сетях!

Подборка стихотворений по теме Знаки Зодіаку - Современная поэзия. Краткое описания стихотворения Знаки Зодіаку из рубрики Современная поэзия : Вірші катрени, характеристики Зодіакальних типів. Бентежить дух орбіта долі, шляхів небесних стільки в ній! Сергей Петров. Проголосуйте за стихотворение: Знаки Зодіаку

Стихотворения из раздела Современная поэзия:
  • «Така сумирна тепла днина...»
  • Вірші роздуми про теплі дні, про осінь життя. Я восени латаю крила моєї долі...
  • «І душі, й ноги вже скололи...»
  • Вірші роздуми про життєвий путь, про долю. Теплом від Божого свічада зігрій нас, доля...
  • Дві долі
  • Вірш про тополю та вербу і їхні схожі з чоловічою долі. Гіркота долі і самотніть. Ти оспівуєш тополю, я співаю про вербу. Про однакові їх долі. Валентина Хлопкова.
Современная поэзия

  • Светлана Скорик Автор offline 15-05-2014
Очень понравилось, Сергей, кратко и метко - все главные черты знаков отражены, причём в образной, красивой форме.
  • Сергей Петров Автор offline 16-05-2014
Спасибо, Светлана Ивановна. А мне ещё больше нравится Ваше творчество.
 
  Добавление комментария
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail: