Як збираються наварити грошики з води!

Не грайте на наших нервах! Віталій Шевченко


Мешканці Запоріжжя, безумовно, звернули увагу на прес-конференцію генерального директора концерну «Міські тепломережі» Сергія Фомича, яка відбулася зразу після травневих свят – 10 травня.
І як не звернути на неї увагу, коли місцевий сановник розповів, що буде у нас в місті з теплом та гарячою водою у найближчий час. Я не буду переповідати всі теревені згаданого вище поважного сановника, тільки нагадаю, що у майбутньому опалюваному сезоні послуга централізованого опалювання для однокімнатного помешкання буде коштувати 1558,79 гривень у місяць. Опалювання для двохкімнатного помешкання 2210,88 гривень, а для трьохкімнатного помешкання у місяць буде коштувати 3089,29 гривень.
Тобто, тарифи на гаряче водопостачання в Запоріжжі підвищуться на 85%, а на теплову енергію на 94,7%.
Уявляєте собі? Давайте, поки мовчать Порошенко та Гройсман із Буряком, більш уважніше придивимося до цих цифр.
Хто зможе оплачувати ці нові тарифи, якщо мінімальна пенсія у людей становить 1300 гривень а субсидію надають тільки до 1700 гривень? Потрібно відверто підкреслити, що більшість населення сплачувати ці тарифи не зможе. А хто зможе, то і в того сильно вдарять по кишеням.
І хоча напряму Фомич не каже про це, але зрозумілий хід його думки – гаряча вода невідомо коли з’явиться тепер у трубах запорізьких квартир.
Влада робить вигляд, що це її не стосується. У Порошенка важливі місцеві бої – йому бажано поставити на посаду Генерального прокурора свою людину, Гройсман мріє сидіти на своїй посаді якнайдовше і щось тишком-нишком робити, щоб ніхто не бачив і не чув, Буряк… а що Буряк? Теплої води немає і не буде, - каже Фомич.
Хоч одна розумна людина є у цій державі? Всі на вищих посадах в державі, і не тільки, накралися донесхочу, і тепер можна всі проблеми скинути на увесь простий люд, що товпиться із низькими зарплатнею та пенсією, щоб вони витягли корабель української державності з ями.
А ви не «оборзелі», шановні? Може, потрібно починати з себе, державні мужі?
Знаменитий російський полководець Олександр Суворов казав, що якщо будь-який інтендант був на своїй посаді цілий рік, то його вже можна спокійно розстрілювати. А він добре знав про що говорив!
Тому вам, державним мужам, треба нарешті відірвати свої розумні голови від бабла і подивитися, нарешті, на свій народ.


13.05.2016р.

Не забывайте делиться материалами в социальных сетях!
Свидетельство о публикации № 10861 Автор имеет исключительное право на произведение. Перепечатка без согласия автора запрещена и преследуется...


Стихи.Про

Не грайте на наших нервах! Віталій Шевченко


Краткое описание и ключевые слова для: Як збираються наварити грошики з води!

Проголосуйте за: Як збираються наварити грошики з води!



 
  Добавление комментария
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail: