І що життя?

      
 

А що життя?
Це лише сон,
який приснивсь
мені вві сні!
А що є вічності
кільце?
Оце!?.
Усе!..
08.09.19
1 Проголосовало
Автор имеет исключительное право на стихотворение. Перепечатка стихотворения без согласия автора запрещена и преследуется...
В можете поделиться ссылкой на материалы на сайтах и в социальных сетях!

Подборка стихотворений по теме І що життя? - Духовная поэзия. Краткое описания стихотворения І що життя? из рубрики Духовная поэзия : Проголосуйте за стихотворение: І що життя?

Стихотворения из раздела Духовная поэзия:
  • Вознесіння Душі
  • Право, яке треба заслужити, заробити на вознесіння та воскресіння душі, її наближення до Духу
  • Не віриться
  • Вірш про білі й сум життя та прощання души із тілом. Душа від тіла відлітає. Так болить. Не віреться, що білий свят сливе із сумом. Раїса Пепескул.
  • Всіх і все поєднує любов
  • Вірш про людей, які здатні одаровувати інших своім теплом, увагою, любов'ю. Без добра і без віри життя неможливе. Всіх і все в цьому світі єднає любов. Валентина Хлопкова.
Духовная поэзия

  • Безух Юрий Валентинович Автор offline 8-09-2019
Проглянув останні вірші сайту. І якась містика? Здається всі про це. Чи лише здається?
  • Светлана Жукова Автор offline 9-09-2019
Ні, не містика!
Хотілося б повернутися, та вічність скоріше спіраль, вона не повертається до початку...
На жаль...
 
  Добавление комментария
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail: