Закон Єфремова

Анекдот дня на політичну тему. Розмова з сусідом. Бувальщина. Віталій Шевченко.


 

Зустрів сусіда. Його розпирає від радощів:

– Нарешті! – каже мені. – Дожились! Депутати, оці недоторканні, вирішили знімати з себе привілеї.

– Не може бути! – не повірив я. – Щоб вони, оці песиголовці, без примусу, самі, добровільно відмовилися від того, що і задрипаний феодал не мав у Європі?

– Так, так! – наполягає сусіда. – Сам їхній... отой... як його...

– Хто? – допомагаю йому. – Азаров?

– Куди йому? Бери вище! Отой... – він хлопнув руками в боки. – Отой... сам...

– Ну, хто? – вже розсердився я. – Кажи, не мордуй... Тигипко – отой комсомольський функціонер? Хто йому повірить?

– Ні, як його, – вже і собі сердиться сусіда, – він завжди так виважено... так спокійно... у ящичку... плете... А-а-а... Єфремов!

– Отой Єфремов? Та він же і оком не моргне, щоб той...  – не вірю я. – Що ж він на цей раз?..

– Сказав, що починають з себе... – радіє сусіда, – знімають пільги... будуть приймати закон... добровільно відмовляться від проїзду у громадському транспорті... безкоштовно... ось...

– Що? Що? – не повірив я. – Добровільно?

Я почав сміятися:

– Оці опудала, на нашому горбі, із привілеями, яких не було і в поміщиках... ха-ха-ха... ти диви... розсмішив... їй-бо... щоб тебе дощ намочив... Ще й закон приймають... от крутії... ха-ха-ха...

Я сміявся так, що люди на вулиці навколо зупинялися і дивилися:

– Що ж це його так розвеселило, що сміється, як запорожці на знаменитій картині Рєпіна?

 

Не забывайте делиться материалами в социальных сетях!
Свидетельство о публикации № 2168 Автор имеет исключительное право на произведение. Перепечатка без согласия автора запрещена и преследуется...


Стихи.Про

Анекдот дня на політичну тему. Розмова з сусідом. Бувальщина. Віталій Шевченко.


Краткое описание и ключевые слова для: Закон Єфремова

Проголосуйте за: Закон Єфремова


    Произведения по теме:
  • Споріднені душі
  • Коротке сатиричне оповідання про Генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Ілліча Брежнєва. Віталій Шевченко.
  • Що чекало Європу?
  • Нарис про те, що чекало б Європу у 40-ві роки ХХ століття, якби не напад Германії на Радянський Союз. Віталій Шевченко.
  • Сказ о 27 поросятах
  • Поросята ищут себе друзей.

 
  Добавление комментария
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail: